Naschoolse opvang

Wat zijn de kosten van de BSO? Kan mijn kind ook een uur BSO afnemen in plaats van een dagdeel?

Voor de BSO van de Gezonde Basisschool van de Toekomst willen wij gaan werken met een knipkaartsysteem. Ouders en kinderen kunnen zelf kiezen aan welke activiteiten zij willen deelnemen en hoe vaak. We onderzoeken nu nog met de kinderopvangpartners hoe dit er precies uit komt te zien.

Hoe zit het met de vakantie-opvang van de BSO?

De vakantieopvang wordt niet geregeld door Gezonde Basisschool van de Toekomst. Ouders maken hiervoor zelf afspraken met het dagverblijf van hun keuze.

Wat zijn de kosten voor ouders voor de BSO?

De kosten voor een knipkaart van de BSO zijn nog niet duidelijk. Als ouders al opvang afnemen, betalen zij hiervoor het gebruikelijke tarief van de BSO.

Wordt in het onderzoek ook een verschil gemaakt tussen kinderen die wel/niet gebruiken maken van de BSO?

Hier zal zeker rekening mee gehouden worden. Wij zijn erg benieuwd naar activiteiten van kinderen buiten schooltijden. Dit zullen we in kaart brengen met behulp van beweegmeters en vragen die we aan u en uw kind stellen.