Onderzoek met ons mee!

Na een lange voorbereiding gaat in september eindelijk het onderzoek starten. De eerste scholen die starten zijn basisschool de Carroussel en basisschool de Schakel in de week van 14-20 september. Alle andere scholen volgen in de weken daarna. Op de Carroussel en de Schakel zullen vanaf 14 september iedere dag medewerkers van de Universiteit Maastricht rondlopen (herkenbaar aan de Universiteit Maastricht polo‘s).

Alle kinderen die mee doen aan het onderzoek krijgen een beweegmeter mee die ze zeven dagen lang dragen. Daarnaast vullen alle kinderen een vragenlijst in, en worden alle kinderen gewogen en gemeten. Kinderen uit groep 8 gaan ook wat computertestjes doen. Ook de ouders worden betrokken bij het onderzoek. Alle ouders vragen we om een internetvragenlijst in te vullen. Hiervoor krijgen ze allemaal een brief met de post thuis met daarin persoonlijke inlogcodes. U kunt de vragenlijst vinden op de volgende website: www.vragenlijstmovare.nl . Uiteraard nodigen we alleen de kinderen en ouders uit die eerder hebben aangegeven dat ze mee willen doen aan het onderzoek.

Wilt u mee doen aan het onderzoek maar heeft u geen informative ontvangen? Wilt u meer informatie, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
E-mail: gezondebasisschool@maastrichtuniversity.nl;

Geplaatst op: 07-09-2015