Je sporttalent ontdekken is fun!

Ieder kind heeft het recht om zijn of haar sportdromen waar te maken. Met 'Je sporttalent ontdekken is fun´ wil Topsport Limburg op een leuke en uitdagende manier het sporttalent bij de Limburgse groep 7 leerlingen ontdekken.

Tijdens het project 'Je sporttalent ontdekken is fun' bezoekt Topsport Limburg basisscholen in Zuid-Limburg om kinderen te testen met betrekking tot allerlei sporten. Tijdens een gymles komt een team van Topsport Limburg naar de school om de fysieke testen in de gymzaal uit te voeren. Daarnaast zullen de leerlingen een vragenlijst invullen, welke zal laten zien waar de leerlingen hun motivatie vandaan halen. Uit de sportvoorkeurentest blijkt welke sporten ze leuk vinden. Van alle testuitslagen zal elke leerling een individueel rapport krijgen dat inzicht geeft in zijn/haar talenten!

Voor meer informatie over het project 'Je sporttalent ontdekken is fun' kun je terecht op de website van Topsport Limburg, via: www.topsportlimburg.nl

Geplaatst op: 09-06-2016

« Vorige pagina